2011-09-19

Framåt stolta AIK

Shululuu :)

Dagen har börjat sjukt dåligt. Trodde vi skulle orientera, jag och Elli men när vi kom till skolan (fett tidigt) så visade det sig vara inställt pågrund av väderlek.... kul... så nu har vi suttit och ätit och mest gjort ingenting i mer än 2 timmar eftersom vi ingentligen börjar 12.05 idag.

Men ALLT blev nyss mycket ljusare när A ringde och berättade att han fått tag i 2 biljetter till derbyt ikväll! YEEEY Krossa Jurgårn... :D

Nu är de dags att tagga till lektionen.. Jag i mina strumpor och Bobos jacka (min hoodie är dyngblöt och skorna med)

PUSS ;)

2011-09-15

Tiden läker inte alla sår

Vet att jag inte skrivit på ett tag. Vet inte vrf jag ska skriva just nu heller men kanske är bra att jag får ut mig lite.. passar väl på..
Mycket har hänt sen sist då jag skrev om vistelsen hos mig bror.. samma dag som jag åkte hem dog min farmor.. faktum är att hon dog 5minuter efter min buss att avgått.. får tårar i ögonen när jag tänker på det men å andra sidan sitter jag redan i floder..
Skolan har satt igång. Gamla gänget åter ihop. Gamla kännslor har kommit tillbaka. Ångesten har aldrig riktigt försvunnit men jag hade en rätt så bra period ett tag.
Jag har kommit på att jag överanalyserar väldigt mycket, oftast till min nackdel eftersom jag mår piss efteråt. Satt och fikade med en tjejkompis tidigare ikväll. Älskar henne det är så lätt att bara lätta på hjärtat även gällande de mest jobbiga och ändå får hon mig alltid att skratta och tänka att "fan de löser sig" även om jag inte alltid är så övertygad. Ni kanske känner igen er?
Hmm vad har hänt denna vecka då? Jo fetstor besvikelse på klasskamraterna. Klivit i hundskit och 1 timme senare tappat min väska i samma jävla hundskitshög... -.- och JA min tjejkompis garvade arslet av sig medans jag stod och grimatiserade.. :P
Nu blev det ett jättelångt onödigt, tråkigt inlägg till utan bild. Jag får väl lösa dedär med bilder men det blir ett senare problem har redan mycket annat o tänka på.. fml

Nu ska jag på dejt med John Blund. G'natt

2011-09-15

Time makes it harder

I took your words and I believed
in everything you said to me