2010-12-27

Måndag, inte så hemsk

Jag är keff på att uppdatera, men nu kör jag ;)

Idag fikade jag med Katta, Jossan och Emelie. Katta kom direkt från frissan- AS FIN - Hon hade permanentat och klippt håret, det var typ 3 år sen jag permanentade mitt hår, är faktiskt sugen på att göra det igen, speciellt nu när jag såg Katta.
Senare drog Jossan och Empa så Jag och Katta drog vidare till Hötorget och åt sedan middag i Kungshallen, jag åt SUSHI som jag inte ätit på år och dar, MUMS ;)


Men ni kanske är nyfikna på vad jag fick i julklapp?

På julafton fick jag tre roliga saker:
Tack Momo och Mofa :D

Easy Curl från Babyliss. NICE :)
Men bästa var min xperia x10 mini pro. UNDERBARA ÄLSKADE. Nu kan jag blogga med mobilen så nu blir det förhoppningsvid fler och roligare blogginlägg med mycket bilder ;)
Denna vackra skapelse, mina vänner, är min nya kärlek :D me love long time! ♥
Fick även lite annat smått o gott men detta var de bästa! Sen fick jag bästaste presenterna av älskling. Underkläder, lotion, armband osv.. :) Han är bäst helt enkelt ♥

2010-12-23

Dagen före jul- julkänsla?

Jag saknar julkänslan över huvud taget och idag är det dagen för jul :O Helt galet :O
Tänk att imorgon är det exakt 1 år sedan jag red på elefanter och badade i havet i Thailand. Nästa jul och nyår vill jag mer än gärna åka bort igen. Blir bara stressad av julen..
Visst det är roligt med alla paketen och vara med familj och vänner, men maten har jag tröttnat på och all julpynt känns så överskattat!? Folk har börjat lyssna på julmusik sen veckor tillbaka men jag lyssnar på min gamla goda musik och stänger ut deras skitmusik, hehe :P

2010-12-20

You make me smile

Avslutning imorn då, de ska blir nice :D Men jag börjar klockan 8. Så jävla drygt att de sätter lektioner samma dag som avslutningen är-- arslen :O
Men ska slagga nu. Är trött och det är ansträngande bara att skriva denna text = SÖMNBRIST!
Farväl
(Gammal bild från början av 1:an, men jag bjuder på den :) )

2010-12-19

PERFEKTION


2010-12-19

Bara en drivkraft är stark nog och det är hämnden

Hej! Sitter och pluggar till naturkunskaps provet. Hoppas på att det ska gå bra, men jag och prov går inte ihop så bra.. Ska fixa mig lite hallon och ta en paus från pluggandet nu.
Har aldrig haft möjligheten att säga dig detta.
Jag mår illa bara av att se dig.

2010-12-18

Drygt

Jaha nu ska jag tydligen äta mat själv -.- För A 'glömde' säga till sin far att han skulle äta med mig, så hans far beställde hem så nu har alle ätit men inte jag...
Har PMS vilket gör att jag just nu är mer tjurig än jag brukar vara, och på det är jag även hungrig.
Ni kan ju föreställa er vilket härligt humör jag är på atm!
Anyhow, ska väl rulla mot barkarby då. 

Peace :tired:

2010-12-18

Samma sak varje dag

Tröttnade på min gamla blogg. Gör därför ett nytt försök nu.
Ska ut och julhandla, by myself. Sen ville A att jag skulle laga kladdkaka åt honom. Vi får väl se hur de blir med den saken. Hare bra tills vidare.

Happy Saturday :)