2011-02-23

Crazyyy

Jag borde sluta bry mig så förbaskat om vad andra tycker om mig..
Eller bryr jag mig verkligen?.. igentligen bryr jag mig inte speciellt.. Jo det är klart jag gör, men inte till den grad att jag klär ut mig som en pinuppa och intalar mig själv att "en glass för mycket kommer ge mig balong-mage och hamsterkinder" Detta bara för att få en kommentar i skolan om att jag är så sjukt sexig nu när jag ser ut som ett anorexiafall.

För helt ärligt så är majoriteten av tjejerna på min skola ANOREXIAFALL. Jag blir tokig. 
Man ser dom stå där och skära upp en tunn skiva bröd med knappt något smör på. När jag kliver fram. Jag skär upp 4 mackor och brer nogrant smör över hela mackornas yta, samtidigt står de där och granskar mig noga. Man kan verkligen känna deras blickar i nacken när man går därifrån. Man kan nästa höra hur de tänker "ÅH HERREGUD VAD MYCKET SMÖR HON HADE PÅ MACKAN, SÅG NI TJEJER?! HON KOMMER JU TYP BLI JÄTTESUPERDUPER TJOCK"
"YUMMIE, smör!" tänker jag och går och sätter mig hos gänget.

Jag tänker sluta sitta här och waina om hur irriterad jag är på dessa psykostörda, förvirrade tjejer, tror att det lyser igenom rätt klart genom denna text. Jag menar, ni är ju inte efterblivna.

Jaa.. vad mer hade jag tänkt skriva. Jo juste! Jag åker till Björnrike i år igen med min pojkvän och hans far och lillebror. I år kommer jag inte vara där lika länge. Bara några dagar. Vill spendera lite av mitt lov hemma också!
Ska bli skönt att komma bort, även om jag måste plugga gärnet pga min sinnesförvirrade NK-lärare..
Men jag vet att jag tycker det är skönast när jag väl är hemma igen. I min säng.
Håller på med en packlista just nu men tappade intresset för det ganska snabbt. Men det är nog dags att fortsätta med listan nu. Har inte börjar med psykologin heller. Fan vad jag är jobbig...

Avslutar kvällens inlägg med en favoritrad tillägnad min käre vän Katta->Attak.blogg.se
"I'm On A Boat Motherfucker, Don't You Ever forget!"

Peace

2011-02-22

Breathe Me

Lost. I have lost myself again. I think I need a brake. Lost. I feel unsafe. Be my friend.
Breath me. Unfold me.  I am strong. Breath me. Be my Friend. I am not needy.
I'll warm you up. Breath me. 


Hey tjejer och killar! :)
Sist jag uppdaterade har det inte hänt så mycket. Har under den senaste månaden lämnat in 1 mobil, 2 ringar, armband och bantningspiller(?) till vaktmästarn, tycker att jag har varit riktigt duktig som lika gärna hade kunnit ta allt själv..
Just nu? Jag lagar Bami Goreng. Det är precis som Nasi Goreng fast med nudlar och kyckling istället för ris och kött!
Det kommer bli awesome! Ikväll ska jag sova hos älskling också. (Ja shit va länge vi har vart tillsammans, jag vet) och mer blir det ;)
Älskar min Alexander över allt annat! Han är min värme i denna satans vinterkyla, som btw vägrar ge med sig? kom igen nu sverige, VI VILL HA SOL GOD DAMN IT!! eller hur ??
Aja ska återgå till matlagandet, mamma och pappa börjar bli otåliga :P hehe
Peace


2011-02-09

MÅSTE HA!

Shit pommes. (nu lät som .. ah jag vet inte..)
jag har hittat en sida med så SJUUKT GALET snygga bikinis. = MÅSTE HA!
http://www.fashionbox.se/se/grp/bikinis.php

2011-02-09

Home finally

Nu är jag hemma. Fick sluta 1 timme tidigare. Det var riktigt soft. Jag har hunnit ta en dusch och nu ligger jag i soffan och kollar på 'Irene Huss'. Någon mer än jag som inte riktigt förstår sig på den serien ? :P De är så tillgjorda hela tiden och alla roller heter saker som Erik Von Knekt och Fredrik Lyktstolpe.. haha man börjar ju tro att adelmännens tid är inne igen^^
Hade tänkt plugga lite mer engelska men Osama sa att det är bättre att jag kopplar av lite framför tvn och gör resten imorn, och man är ju dum om man inte lyder sin arbetsgivare ;)

Dags o fixa oboy! Bye

2011-02-09

JuSt YoU


Old pic

Tröttare tjej får man leta efter tror jag, jag är helt slut. Har inte sovit ett piss i natt så har väl vart vaken i 2 dygn kan man säga.
Måste bara säga att jag älskar min psykologi-lärare! Hon är bara så klockren! Glad hela tiden och alltid lika snäll plus hon älskar youtubeklipp så idag tror jag att vi såg 9-11 olika klipp. Känns så iaf :P
Anyway. Ska jobba idag mellan 15 och 22. Ni får hjälpa mig att hålla tummarna för att pappa kan skjutsa mig hem ikväll igen. Han skjutsade mig igår också eftersom han jobbar natt inne i stan. De bara lyste "Stockholms entreprenad" om bilen :D haha!
Nu ska jag plugga. Peace

2011-02-07

I'll make it rain

Fick precis sms från jobbet. Så imorgon ser mitt schema ut ungefär såhär:
  • Slutar 13.10
  • Hem & käka
  • Klippa mig kl 3
  • Jobba från kl 17-17.30
  • Slutar jobbet 22
  • Hemma runt halv 11
  • sen CHILLA GALET

    PUSS♥

2011-02-07

Jag är en Tiger


Dagen har varit lugn. Haft galet ont i huvet, men det har gått över. Just nu sysselsätter jag mig med matlagning. Tänkte lägga in bilder på datan sen från mobilen. Framöverallt bílder och vids från helgen. Vi får väl se hur det blir med den biten.
Något att notera: Denna månad ska jag tydligen se till att inte ta förhastade slutsatser vilket annars kan leda till svartsjukedrama och bråk. Vi får väl se hur det går. Jag brukar ju ha en tendens att vara extremt rak på sak (och lite läskig har jag hört), även kanske snäppet på naiv ibland men hey! Jag är ung och dum. Vad förväntar man sig!?


2011-02-04

Party all the time

Drama lyckas alltid komma till mig på ett eller annat sätt. Men mina tankar försöker jag rikta på annat!
Ikväll ska jag på fest i Jakan med brudarna och O.


2011-02-01

1 februari


Nu är snart vinterhalvåret över. 1 februari idag! :)
Hej föresten. Har inte orkat blogga. Men nu är jag igång igen, typ. 
Jag har äntligen fått ett jobb. Jobbar på Cafe la Rose vid hötorget. De e nice där, jag trivs :) Just nu har jag ocg farsan kollat klart på ice age nu tänkte jag plugga lite och sedan kolla non mer film tror jag. Haft en förhållandesvid lugn dag. Det var skönt.