2011-10-29

THIS IS WHAT I'M MADE OF

Ut och fira Julia ikväll, hon blir 18 vid tolvslaget!!
Vi ska på maskeradfest och gissa vad jag klär ut mig till, DJÄVUL såklart. Måste ju klä ut mig till något som speglar min personlighet, skämt o sido ;) Nej men det ska blir riktigt kul! Woop woop!

Jag har precis städat rummet och packat väskan, för imorgon drar jag till V-vik!
Usch vad jag har saknat brorsan, Mini och sötungarna!
Nu ska jag slå in Julias presenter och duscha! Ha en bra kväll!

TRICK OR TREAT!
puss


2011-10-26

...

LOLOLOLOLOLOLOL

2011-10-20

NANNYNU

Kom hem för en halvtimme sen. Shit pommes, trodde kursen skulle hålla på i max 1 & en halv timme, den höll på mellan 16 och 19.30 plus att den drog ut till 20.00 nästan. haha
Nu ska jag sätta mig och göra geografi-hemtentan som är till imorgon. Hoppas på att det kommer flyta på lätt.. Men det borde det!

2011-10-18

BY THE WAY...

SÅ HÄR KÄNNER JAG FÖR HISTORIA-PROVET:



2011-10-18

SEX AND THE CITY

Har verkligen varit helt slut, känns som jag dyngat hela natten - vilket jag faktiskt inte gjorde eftersom A sov här. Men jag sov ju i och för sig inte så många timmar för det.
Har historia-prov på torsdag, ska på nannycertifikatskurs på torsdag, imorgon ska jag plugga arslet av mig, och har hemtenta i geografin plus IR-läxa (international relations) till på fredag det med, plus att FINA JOSSAN BLIR 18 PÅ FREDAG.. Som ni hör, mycket att göra på kort tid.

Men å andra sidan- IG är också ett betyg, haha
Japp, nu blir det åka av. Sex & the city och glass (som om jag inte ätit tillräckligt med skit på sista tiden)
Men nu förtjänar jag det banne mig, ont i magen och pluggat trots att min hjärna inte velat samarbeta på hela dagen.

2011-10-14

Vad hände med...

Spontanitet
Vad hände med spontaniteten, på riktigt? Jag brukade alltid vara spontan förut.

Vid vilken tidpunkt glömde jag bort MIG?
Häromdagen satt jag och tänkte saker i stil med: "Nej dedär kan jag inte göra, de skulle inte den och den tycka om" "Det där är oundvikligt, men får väl försöka sluta tänka på det"
Sen när är det okej att skita i sina egna drömmar för att andra har större drömmer för dig/om dig eller drömmar som rör dig?
Är det så det blir när man börjar bli vuxen, ska man bara bita i citronen eller göra det man känner för i hopp om att de ska lära sig att acceptera ens val? 
Är kärleken för ens partner, ens mamma eller ens syskon något man gömmer sig bakom, eller låter man dom använda den mot dig för att, kanske undermedvetet, få dig att ge upp framtida val som inte främjar deras önskningar/drömmar?

Herregud, kan inte någon komma ut med bok som ger mig lite svar...
Jag är förvirrad.
Jag återkommer med lite svar, när jag får dem!

Love