2011-03-18

Dagens Film

Dagens eller snarare kvällens film (med tanke på klockan) är:
Benjamin Buttons Otroliga Liv -//- The Curiois case of Benjamin Button

En otroligt lång, lärorik film. Dock hade den sina tendenser att vara seg, rekomenderas därför inte till er utan tålamod och som bara gillar action :)
Själv tyckte jag faktiskt om den. Men å andra sidan har jag börjat gilla sådana här filmer, filmer som inte talar för sig själv, utan gör att man måste tänka själv. Bakom varje scen ligger en dold mening. 

Betygsättning: ♥♥♥ av 5

2011-03-17

Dagens/Veckans Filmtips

Tänkte börja med dagens/veckan filmtips.
Vet inte riktigt vad det ska heta än.. men funderar på dagens filmtips. 

Ända sen jag och min pöjk blev tillsammans har jag börjat se otroligt mycket film. En del riktigt bra men också några sjukt dåliga.
Igårkväll satt jag och kollade på en så sjukt fin film och då slog mig tanken att ni kanske skulle vilja höra lite om de filmer jag sett. 

Därför tänker jag börja ge er förslag på bra filmer som jag rekomenderar/inte rekomenderar.
På så sätt slipper ni fastna i videobutiken ett halvt liv.

Slänger upp ett ikväll :)
Peace

2011-03-16

2011-03-16





NÅGON SOM HAR TIPS PÅ BRA FILMER? KOMMENTERA HÄR DÅ! Tack På Förhand :)

puss



2011-03-15

Sjuk till Eclipse

Heelluu, Queen J här. ;)
Ligger hemma sjuk. Inte den där "ligga på toaletten-vilja dö"- sjuk, utan snarare "hosta till lungorna ligger på talriken"-sjuk. Förkyld. Och som vanligt när jag blir sjuk så blir jag inte lite sjuk utan Väldigt sjuk.


Har kollat film idag och druckit chailatte, mamma köpte hem chai-pulver. Hon gick runt på tre caféer och frågade efter chai-syrup och ingen av dom hade, jävla amatörer. CHAI LATTE SKA GÖRAS PÅ CHAI-SYRUP inte äckligt pulver... De sa tillochmed till henne att det inte finns chai-syrup, idioter.. KOM TILL CAFÉT DÄR JAG JOBBAR SÅ KAN JAG HÄLLA DET I ÖGONEN PÅ ER STOLPSKOTT.. :@

Gosh.. nu har jag fuckat ur tillräckligt inför era läsande ögon..
Bara för att utrycka min skadeglädje så har jag smittat ner Alle. muhaha om jag smittar han sissodär 24 gånger till så börjar det jämna ut sig mellan oss! :P


Jag undrar om det är någon mer än jag som fått upp ögonen för twilight-filmerna igen? Jag har precis haft film maraton med alla filmerna. Eclipse är ju den 3:E och även den senaste atm, men jag kan inte låta blir att störa mig på den. de spelar jättedåligt, allt känns tillgjort och den är sjukt dåligt gjord.. Illvilliga regisör som bara tänker på pengar istället för folkets upplevelse... :(
1:an och 2:an är bäst, måste jag välja just nu? så väljer sätter jag 2:an på första plats, Jacob är så sjuuuuuukt sexig i den när han klippt av sig håret. (FÖRLÅT älskling, men du vet att du är den enda i mina ögon ;) :P )
Anyway.. Vissa säger att han ser för pojkaktig ut men SCREW THAT, kolla in absen.. bara jag som dreglar ?
he he he hmm  Men frågan är: Vem skulle jag helst vilja dejta? (om jag inte träffat alle då vill säga :D )

Taylor Lautner (Jacob) eller Angelina Jolie (min favorit i allmänhet)



Grrrrr... ;)
Eller kanske Angelina Jolie.. oh damn looking good..

SORRY JACOB DET BLIR ANGI!! vem kan säga nej till jordens snyggaste?!
I hate loving her.. shit

2011-03-06

The Way That I Drive You Crazy

Jag just nu ;)

Känner mig fett tekniskt. Har lyckats omformatera musik till mp3-form och fört över allt till mobilen.
I'm a fast learner. Tittade på när A gjorde det igår, var ju tvungen att försöka när jag kom hem. And I did it :D Damn I'm good.
Dessutom har jag varit duktig och rensat dokument i datan. Hade massa gammalt skit, såson sparade konversationer sen lång tid tillbaka. En del som gav mig inte så trevliga minnen, därav kändes det nödvändigt att raderas.

Imorgon har jag naturkunskapsprov. I ärlighetens namn har jag knappt pluggat, men hela grejjen känns så uttjatat, säker på att det kommer gå bra!
Wish me Luck! ♥

2011-03-06

Rehab

Vill bara säga godnatt med denna låt. Vill även säga grattis till min bror (han fyller inte år, men han fattar :) ) Du är den bästa jag vet. Love you // siz

2011-03-04

G&K? W-T-F

NI
ÄR
SKIT.


2011-03-03

Problem?

Ja jag har problem. Problem med alla jävla snorungar som gnäller över att det inte får de saker de vill ha etc.. När det finns så mycket annat som är värre igentligen.  De ni gnäller över borde inte ens kallas för problem!!!
Just nu sitter jag och lyssnar musik med min homie Katta! Vi lagar mat ! :D Är sjukt hungrig.

2011-03-03

Saknat mig?

Kom hem sent igår från Björnrike. Det har vart kul men nu är jag äntligen hemma igen. Det är så sjukt skönt att få sova i sin egna säng. :)
Drömde att jag hade klippt av mig allt hår inatt dock, inte så kul. När jag vaknade var jag tvungen att känna efter så allt hår var kvar. Man vill ju inte bli skallig, då skulle pojkvännen ringa zimone och be henne göra ett underverk :P Han säger det jämt. Om jag t.ex skulle få för mig att färga håret blont eller något annat som han inte gillar så ska han ringa Zimone och binda fast mig på en stol så hon kan rätta till det :P haha! Han är ju för rolig när man tänker efter...

;) ...



Hmm vad mer hade jag tänkt säga.. Vad jag ska göra idag?; Joo.. Idag ska jag bara sega i soffan, kollar just nu på Remember me, innan kollade jag på en annan film med Mel Gibson. Han är för jäkla bra, härlig skådis! Lite Galen sådär.. haha :D

T a l k T o Y o u La t e r, Baba ♥