2011-05-24

Running Wild


Som en del vet åkte jag till Barcelona förra onsdagen(dagen efter min 18-års dag) för att fira det självfallet.. tänkte slänga upp lite bilder och berätta om resan så fort min ömme moder ger mig kameran som hon envisas med att bära runt på 24/7 :P

För tillfället håller jag på att fixa mig, är igentligen helt slut men ska ändå ut med Katta, min stjärnsyster ( xD ) och röjja! eller ah.. röjja o röjja.. vi ska sätta oss på en uteservering och ta en öl/vin och bara njuta av att vi kan!

Talk to you later, puss

2011-05-24

Du...

... valde fel

2011-05-17

HIPP HURRA HURRA

FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDA!!!!!!!!!

:D :D :D GOD DAMN IT, I'M 18.. TODAY!!!!!!! :D :D :D

Life is good!

Har inte tid med er nu. Baba ;) ♥

2011-05-14

Harlie

Heya! :D
Fredagen var lugn. var på stan med mami och käkade i hötorgshallen, det har blivit riktigt frächt där. God mat var det också. Gillart!
Ikväll händer följande. Käka middag med A hos hans far. Sedan rulla hem till hans mor där vi ska sova tillsammans med vår nykomna familjemedlem Harlie! Slänger upp en bild på henne såfort älskling har fört över bilderna. Anyway. vi fick henne igår. Jag har lekt med henne hela veckan såååå söt!!!!!!
Imorn ska vi vara hundvakt så kommer inte kunna blogga nåt mer varken ikväll eller imorn. Så OM jag inte lagt upp bild på henne innan vi drar sen så kommer det upp på måndag ;) det kan ni lita på! 
Nu ska jag kolla film :)

Peace

2011-05-11

Dagens Filmtips

♥Hey.
Nu e jag här igen och klagar. Min dag har varit allt annat än bra. Hade två prov, eng.nationella på eftermiddagen och rättskunskapsprov på morgonen, de första gick inte alls som planerat, medan det andra (Rättsk.) gick bättre. Borde få VG.
Jag är inte speciellt trött (som jag alltid är annars) men däremot helt slut, sönderstressad. Det är mindre än en vecka kvar tills jag blir 18 och är t.o.m stressad över det. Vet inte vad jag ska göra, med vem eller hur.. Eller A har nämnt nåt om någon krogrunda, eller dylikt, men vi och vilken armé liksom ^^
Men det blir mysigt även om det bara blir vi iofs :) såklart ♥
Vad jag tänkte göra nu, är att kolla på filmen Spiderwick

Mitt favorit-troll! :P
Han blir stor & grön när han blir arg, enda sättet att lugna ner honom är att ge honom honung. (HONING) Lite som mig med andra ord, ge mig nåt sött så blir jag oftast på bra humör - OM INTE, så kommer jag inte vilja slå just dig iaf ;) Haha! Har ni inte redan sett denna film? SE DEN GOD DAMN IT!

Spiderwick
Handlar om en ung kille som, med sin tvillingbror, storasyster och mamma flyttar ut på landsbyggden. Det visar sig att skiljas från sin far inte är det enda jobbiga eller svåra som han tvingas stöta på. Det hela eskalerar då alla runt omkring blir indragna i det hela.
En troligt sevärd film som rekomenderas starkt. Det bästa av allt är att det är en familjefilm!

Betygsättning: ♥♥♥♥♥ av 5
(Full pott med andra ord) :D

2011-05-05

Long time

Imorgon är det eng. nationella. Inte taggad alls! Känns som det kommer gå asdåligt, men på kvällen ska jag på bio med Jossan och Katta det blir nice :D looking forward..

För övrigt har det inte hänt så mycket på sistone. Pratat med brorsan och fått veta att klantskallen lyckats fått sin axel ur led, jag är inte förvånad om vi säger så :P haha..

Just nu? Ja.. jag sitter hemma hos A som verkar mer intresserad av sin dator än av  mig för tillfället. Otroligt rolig jag vet :) menmen.

Nu är det exakt 1vecka och 5 dagar kvar tills jag blir 18 och tills jag åker till BARCELONA! wihoo!!!
(för er som har lite trög huvudräkning: den 17maj fyller jag år- och jaaa jag vet att det är Norges nationaldag, men jag har, ändan sedan barnsben, intalat mig själv att Norge firar mig den dagen :P )

MEN
min kära vän Katta fyller även hon 18 den 17e så det blir dubbel-födelsedag, hehe ;)
lite ruligt sådär..

Aja ska läsa lite kinesiska nu. puss

2011-05-02

Att se dig le gör alla bekymmer värt det

Hey hey trött chey..
Idag blir det ytterligare ett sånt där "hej läs om mitt crapiga humör-inlägg" men med tankte på att jag inte har nåt bättre att tillföra bloggen trots att jag var lite bloggsugen så blir det som det blir.. 
Har migrän, mår illa och känner mig almänt slut. Har inte sovit bra inatt eftersom jag helt oprovocerat började blöda näsblod sent igårkväll, då pratar jag inte lite grann utan jag blödde nonstop i 45 minuter, på morgonen upptäckte jag att de fortfarande blödde, så i princip blödde jag väl hela natten från och till..
Inte så konstigt att jag mår illa? Nej, har förmodligen svalt 1 liter blod under nattens gång...

Har väl haft en helt okej dag, inte hänt så mycket.
Just nu tänkte jag dra på en film och sedan försöka sova lite och hoppas på att huvudvärken och illamåendet ska försvinna..
Ikväll sover kanske Alle här, vi får se.. han lär ju vara rätt dragen (fotboll, ja ni fattar)