2011-07-21

Resten av ditt liv

En så galet KLOCKREN LÅT!!! Fan vad jag älskar den!!!!!

" Jag hoppas att du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod, asså aldrig, även när du får en ny!
Och må din klocka alltid gå 20 minuter för sakta så att du alltid kommer försent
och må köttätande myror äta upp dina ögonlock så att du alltid är trött och även när du är pigg så ser du
väldigt väldigt väldigt trött ut och må dina hårddiskar för evigt alltid krasha! " :D HAHA!

2011-07-18

*I know that goodbye means nothing at all*

Nu har alla lagt sig inklusive hundarna och här sitter jag som varje kväll och har så mycket att säga men får helt enkelt inte ut det.
Vad har vi gjort idag? Inte mycket. Borde hälsat på farmor men det gjorde jag inte. Får göra det imorgon. Vill hälsa på farfar också, åker ju trots allt hem till Stockholm på torsdag men det har jag igentligen ingen lust med som det ser ut nu. Jag har en tom lägenhet där som väntar och jag lämnar världens finaste människa, min bror, efter mig. Låter inte speciellt lockande? Jag vet 


Skev bild. Funtar på att färga håret svart igen. Orkar inte vänta på att håret ska växa ut. Kommer ändå gå runt halvt blond och halvt rödhårig då och ah. Ni hör ju själva. Inte snyggt

2011-07-17

Ni vet bättre

Varje gång jag är ensam så flyger de mest naiva och mest korkade tankar runt i mitt huvud.
Exempelvis--- Jag vill gärna tro att jag har koll på allt. Att jag inte är rädd, eller osäker på mig själv eller folket jag omringar mig själv med och att jag aldrig har gjort illa någon med flit. Men det är en stor fet lögn.
Om jag skulle skriva allt jag tänker just i detta ögonblick här så skulle jag hänga ut hela min umgängeskrets och de jag umgicks med förr. Men det tänker jag inte göra. Det har de flesta av dem lyckats med så bra själva!

Jag vill tro att jag är en bättre människa än så.


2011-07-14

Jippie To Be Hippie

Halluu!
Lagar pannkakor atm, eller ah jag skriver ju detta inlägg atm :P
Dagen har varit ganska trist och grå. Brorsan och Mini var på begravning idag, hennes morfars begravning. :( R.I.P
Jag tog hand om Lucas sålänge så han har lekt på gården och jag har kollat film och sprungit ut till han vartannat.

För en kvart sen kom jag och Mini tillbaka från affären men hon hade glömt köpa folköl till brorsan så nu som gengäld skulle de åka till bolaget och så skulle han få .. wait for it... STARKÖL tror ni han blev glad som ett barn på julafton eller? :P HAHAHA

*It´s Jippie To Be Hippie*

Ikväll ska va ha en liten movienight med chips och dipp eftersom brorsan gick och la sig när vi skulle starta filmen senast ^^

Hoppas de e bra i Storstaden och vart helst ni befinner er :)

Peace

2011-07-11

Finns det en, så finns det flera...

Tjo. Sitter här igen i västervik och spelar kort med bror min. Mini ligger i sängen och vilar och magen är galet stor nu. Tänk om ungen tittar ut när jag är här :O :D trots allt bara 3 veckor kvar till de beräknade datumet, Sen blir jag tant julia/faster julia ah u name it :)


Nyss var vi ute på promenix med Luffe och brorsans polaren Johan och hans hund Kia. En galet sjukt' fin amstaff/pitbull. oooh va fin hon är!!!!!!!! Vill ha henne ( ;) )
Medans jag lekte med Lufus hängde Kia i luften och försökte få loss en gren. Hon är som en jäkla kanin, haha.


Imorgon ska vi till sjukhuset och hälsa på min farmor. Måste stålsätta mig inför det eftersom sjukdomen tärt så mycket på henne. Fyfan. Hela helgen har vi fixat och donat med hennes lägenhet och sagt farväl till  huset på pepparängen.
Känns så konstigt att det är sista gången vi vistas där nu... Fan asså

2011-07-08

كنت تملك قلبي

Byebye amigos! Nu lämnar jag stockholm för gott!

...just kidding... 
Nej ska åka till brorsan och bo där i lite mer än en vecka, får se hur länge de blir, men vill passa på att vara där så länge som möjligt!
Kommer inte sluta blogga när jag är där. Men lär väl ha bättre saker för mig än att uppdatera bloggen om vi säger så :)
Hare gött. Vi hörs! 

2011-07-05

no one dares to try




2011-07-05

3.45

Lite patetiskt att jag legat i sängen sen halv 1 och kollat långfilmer på youtube.
Nu har jag precis kollat klart på filmen "Fjorton Suger" (Den får 5 av ♥♥♥♥♥)
Rekomenderar den till er som inte sett den.. Men.. ah den är hemsk. Mår så jävla dåligt när jag ser den... och kommer aldrig se den när jag är med någon annan. Den väcker hemska minnen till liv, men man blir lite lätt på hjärtat när man ser den ändå på nåt sätt... äh ja vet inte vad jag pratar om hehe.. någon kanske förstår vad jag försöker säga?
Ska försöka sova nu tror jag.
Gonatt

2011-07-02

You can run over me with your 18 wheeler but You can't keep me down

Hej. De va ett tag sen.. eller?
Jag har jobbat, ätit, sovit, jobbat, ätit, sovit... aa ni fattar. inte haft ork eller tid till att blogga om min spännande vardag. Men nu är jag ledig. fram till den 25 non gång, ska då ringa min handledare och prata timmis.
Yeah I know. Julia på ett äldreboende = ... what?  -> nej men det är sjukt kul där och det är galet givande. Rekomenderas! (för er som har åtminstone lite tålamod dåra)

Idag hade jag planerat dagen med julia, valpen harlie och alle. vi skulle dra iväg och bada. Men sen blev allt ändrat och jag sitter nu hemma hos mig och är fett sne och ah.. hela dagen som jag hade sett fram emot gick kepprätt åt helvete med andra ord.........

Så.. därför ska jag nu dunka musik och hitta nåt att äta.
Vi hörs